Tortellini met linzensaus
Aantal personen: 4
Ingrediënten
Verhit in een soeppan 2 eetlepels olijfolie en fruit daarin 1 gesnipperde ui, 1
fijngehakte stengel bleekselderij en 1 uitgeperst teentje knoflook ± 5
minuten.
Voeg 300 gr rode linzen, 1 liter kippenbouillon (van blokjes) en 8 zwarte
knoflookolijven in plakjes toe en kook alles afgedekt ± 20 minuten.
Kook intussen 400 gr tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking
gaar.
Verdeel alles over 4 borden en garneer met zwarte olijven en basilicum.
Bereiden
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Penne metaubergine
Spaghettimet geitenkaassaus en olijven
Pastaschotel met brie
Paprikasaus met gerookte heilbot
Tortellini met een souffléhoedje